'Baykal Almanya'dan enkaz halde döndü'

Deniz Baykal'ın oğlu Ataç Baykal, Almanya'daki tedavi sürecinin son derece kötü gittiğini belirterek, "Almanya’dan bir enkaz getirdik ve burada toparlanıyor" dedi.

'Baykal Almanya'dan enkaz halde döndü'
Almanya’daki tedavi süreci biten Deniz Baykal’ın Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki tedavisi sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman, dün akşam saatlerinde Baykal’ı hastanede ziyaret etti.


Baykal’ın tıp doktoru olan oğlu Prof. Ataç Baykal ise babasının sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ataç, Deniz Baykal’ın Almanya’da son derece kötü bir tedavi süreci geçirdiğini belirterek şunları söyledi: “Almanya’da fizik tedavi yapılması gerekiyordu ancak yapmadılar. Almanya’ya gittikten sonra zatürre geçirdi. Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi’nde çok daha iyi şartlarda bakıldı. Hatta yoğun bakım altında bile daha iyi fizik tedavi uygulanmıştı. Almanya’dan adeta enkaz getirdik ve burada GATA’da toparlıyorlar. Almanya’ya gitmek bir hataymış.”

Ataç Baykal, babasının sağlık durumunun gittikçe daha iyiye gittiğini de söyledi.

Deniz Baykal, beyin kanaması geçirmesinin ardından Ankara İbn-i Sina Hastanesi’ne yatırılmış daha sonra Almanya’da Münih yakınlarındaki “Berufsgenossenschaftliche Unfallklinik Murnau” isimli merkeze nakledilmişti. Burada üç ay kalan Baykal, daha sonra Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2018, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER