Okul yolunda kaza: 2 ölü

Servisi kaçıran çocukları otomobiliyle okula götürürken kaza yaptı. 2 öğrenci yaşamını yitirdi.

Okul yolunda kaza: 2 ölü
Kocaeli’de geç kalınan okul servisi, iki çocuğun hayatına maloldu. Fikret Avran adlı veli, servisi kaçıran çocukları Şükrü Azizcan ve Şiyan Azizcan Avran ile komşularının oğlu Mahmut Hulagü’yü İgsaş Ortaokulu’na götürmek üzere otomobiliyle yola çıktı. Ancak Fikret Avran yönetimindeki 80 GV 075 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp, yol kenarında park halindeki 78 DA 392 plakalı TIR’a arkadan çarptı. 

Kazada Fikret Avran ve oğulları ile komşusunun oğlu yaralandı. İtfaiye ekibinin araçtan çıkardığı 4 yaralıya, sağlık görevlileri ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı. Ağır yaralı olduğu belirlenen Mahmut Hulagü, ambulansla Körfez’deki özel hastaneye kaldırılırken, Fikret Avran ve oğulları Şükrü Azizcan ile Şiyan Azat Avran ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Mahmut Hulagü ve Şükrü Azizcan Avran, hastanede yaşamını yitirdi. Fikret Avran ve Şiyan Azat Avran’ın ise hastanedeki tedavilerine devam edildiği belirtildi.

Mahmut Hulagü’nün ailesi ile Avran ailesinin yakınları, haberi alıp, geldikleri hastanelerin önünde sinir krizi geçirdi. (KOCAELİ-DHA)

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2018, 23:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER