Başkan Saklı, AA'nın Yılın Fotoğrafları Oylamasına Katıldı

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, AA'nın "Yılın Fotoğrafları Oylaması"na katıldı.

Başkan Saklı, AA'nın Yılın Fotoğrafları Oylamasına Katıldı

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, oylama için Anadolu Ajansı'nın (AA) foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları tek tek inceledi.

"Haber" kategorisinde Ali Jadallah'nın "Annenin Feryadaı", " yaşam" kategorisinde Doğukan Keskinkılıç'ın "Dolunayın Güzelliği" başlıklı fotoğrafları seçen Başkan Saklı, "spor" kategorisinde ise Siraç Karadeniz'in Şemdinli'nin Kayalar köyünde çekilen "Yerel Kayakçılar" başlıklı karesine oy verdi.

Başkan Saklı, "Anadolu Ajansı'nın her yıl düzenlediği geleneksel fotoğraf yarışmasına bizde katıldık. Yaşam kategorisinde 'Dolunayın Güzelliği' fotoğrafını seçtik. Haber kategorisinde 'Annenin Feryadı' spor kategorisinde ise 'Yerel Kayakçılar' adlı fotoğrafı seçtik. O fotoğrafın ayrıca Şemdinli ilçemizin bir köyünde çekilmesi bizim için farklı bir anlam katıyor. Anadolu Ajansı'nın muhabirlerini tebrik ediyorum. Birbirinden güzel fotoğraflar vardı. Bu üç fotoğrafı seçebilmek için baya bir zorlandık. Hepsi birbirinden güzeldi. Hepsinin emeklerinden dolayı kutluyorum" dedi.

ŞEMDİNLİ HABER

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2021, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER