BDP Şemdinli'de seçim bürosu açtı!

BDP Şemdinli Belediye Eş Başkan adayları Seferi Yılmaz ve Nahide Yıldız, yüzlerce kişinin katılımıyla seçim irtibat bürosu açılışını yaptı.

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

BDP Şemdinli Belediye Eş Başkan adayları Seferi Yılmaz ve Nahide Yıldız, yüzlerce kişinin katılımıyla seçim irtibat bürosu açılışını yaptı.

Şemdinli Belediye Eş Başkan adayları Seferi Yılmaz ve Nahide Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında seçim kampanyası çerçevesinde seçim bürolarını cumhuriyet caddesinde aralarında BDP Genel Başkan Yardımcısı Av. Hamit Geylani, bölge belediye başkanları, bölge belediye başkan adayları, BDP çalışanlarının da aralarında bulunduğu yüzlerce kişinin coşkulu katılımıyla açtı.

Seçim büromuzun açılışına katılan herkesi saygıyla selamlıyor ve umuyoruz ki bu seçim bürosunun açılışıyla birlikte 30 Mart’ta AKP’nin kendisini ve tabelasını buradan sileceğiz diyen BDP Şemdinli İlçe Başkanı Nusret Akbaş, açılışa katılan herkese teşekkür etti.

BDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Hamit Geylani ise "Şemdinli tarihiyle, kültürüyle, kimliğiyle her zaman dik duruşunu sergilemiş ve kimliğine sahip çıkmasını bilmiştir. Şeyh Ubeydullah Nehri’den 1984’te kadar gelen bir başkaldırı var. Şemzdinli'nin hemen hemen her evinde bedel veren aileler var. Bunun ile birlikte herkesin bugüne kadar bu mücadelede kendi kimliğine sahip çıkmasını bilen halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Geylani konuşmasının devamında, “Bu seçim Kürtlerin var olma ya da yok olma seçimidir. BDP ye verilen her oy; Kürt halk önderi Abdullah Öcalan’ın özgürlüğü içindir. Bu seçim özgür kimliğe sahip olmanın seçimidir " dedi.

Seçim bürosu açılışına BDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Hamit Geylani, Hakkari, Yüksekova, Büyükçiftlik, Esendere ve Derecik belediye eş başkan adayları, BDP’li yöneticiler, STK temsilcileri, ilçe esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2014, 11:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
yusuf geylani
yusuf geylani - 10 yıl Önce

yan azadi yan azadi

SIRADAKİ HABER