CHP Genel Başkan Yardımcısı Özçelik: 'HDP'ye oy verdim'

CHP'nin kapalı grup toplantısında, Genel Başkan Yardımcı Murat Özçelik ayağa kalkarak "Ben ve çevremdekiler de HDP'ye oy verdik" dediği ve tartışma çıkmış.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özçelik: 'HDP'ye oy verdim'
CHP kulisleri, kapalı grup toplantısında yaşanan 'HDP'ye oy verme' tartışması ile çalkalanıyor. Seçim sonuçları, HDP'ye giden CHP oyları ve Meclis Başkanı adayı gibi konuların tartışıldığı kapalı grup toplantısında büyük tartışma çıktığı belirtildi.


"BEN VE ÇEVREMDEKİLER DE HDP'YE OY VERDİK"

Tartışma sırasında iddiaya göre CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik'in ayağa kalkarak "Ben ve çevremdekiler de HDP'ye oy verdik" diye konuştu. Bu sözler salonda soğuk duş etkisi yaptı.

İZMİR MİLLETVEKİLİ'NDEN SERT TEPKİ

Kamu Güvenliği eski Müsteşarı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Özçelik'in bu konuşması üzerine CHP İzmir Milletvekili Musa Çam'ın ayağa kalkıp "Sen nasıl partilisin bunu nasıl yapar ve söylersin?" diyerek Özçelik'e tepki gösterdiği öğrenildi. Tartışmanın daha büyümesinin diğer vekiller tarafından önlendiği dile getiriliyor.

Telefonla gazetecilere bilgi veren CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, olayı doğruladı.HDP'nin barajı geçmesini kendisinin de istediğini belirten Çam ancak, toplantının 'kapalı' olması nedeniyle yorum yapmak ve konuşmak istemediğini önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili açıklama yapacağını dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2015, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER