Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Muslu'dan Şemdinli ziyareti

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu, beraberinde bir heyet ile Şemdinli ilçesini ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Muslu'dan Şemdinli ziyareti
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu, Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Osman Şahin, Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Ahmet Belada, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Şemdinli ilçesine geldi. 

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu ve beraberinde bulunan heyet, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, 
Hakkari İl Müftüsü Faruk Gürbüz, Şemdinli İlçe Müftüsü Rıdvan Şahin, Yüksekova İlçe Müftüsü Şakir Şahin, Derecik İlçe Müftüsü Eyyüp Zeyrek ile din görevlileri tarafından karşılandı. Şemdinli Öğretmen evinde kahvaltı yapan heyet, Bağlar (Nehri) köyünde Hz. Seyyid Taha, Hz. Seyyid Abdullah türbelerini ziyaret etti, Kayme Sarayını gezdi. Muslu ve beraberinde bulunan heyet daha sonra Karşıyaka mahallesindeki Ebu Eyyubel Ensari Yatılı Kız Kur’an Kursu, Altınsu köyündeki Hz.Ali ve Seyyit Taha Yatılı Erkek Kur'an Kurslarını ziyarette bulundu. Altınsu Köyünde inşaatı devam eden yatılı kız Kur'an kursu binasında da incelemelerde bulunan heyet daha sonra ilçeden ayrıldı.

Belediye Başkan Tahir Saklı, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu ve beraberinde bulunan heyete tablo hediye etti. 


Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2019, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER