Emin Şirin: Abdullah Gül açıklama yapacak

Eski AK Parti Milletvekili Emin Şirin, Abdullah Gül'ün yakında bir açıklama yapacağını söyledi. İddiaya göre Gül yanına 'eski bir Anayasa Mahkemesi' başkanını da alacak

Emin Şirin: Abdullah Gül açıklama yapacak
Eski AKP Milletvekili Emin Şirin, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yakın zamanda bir açıklama yapacağını iddia etti.


Şirin, “Gül, eski bir Anayasa Mahkemesi Başkanı’nı ve eski bir bakanı yanına alıp açıklama yapacak” dedi. KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara’ya konuşan Şirin, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yakında eski bir Anayasa Mahkemesi Başkanı’nı yanına alarak ülkeyle ilgili fikirlerini paylaşacağını ifade etti.

‘ABDULLAH GÜL SIK SIK TOPLANTILAR YAPIYOR’

Emin Şirin, katıldığı televizyon programında AKP’ye karşı yeni bir oluşum başlatacağı ileri sürülen eski Cumhurbaşkanı Gül ile ilgili şu iddiaları dile getirdi: “Duyduklarımızı bilgi olarak söylüyorum. Çok sık bazı toplantılar yaptığı, memleketin gidişatından memnun olmayanlarla sık sık bir araya geldiği ve artık onlara da bir tavır ortaya koyduğu, durumdan memnun olmadığını anlattığı, AB kriterlerinden uzaklaşılmaması gerektiğini söylediği, hukuk devletinden uzaklaşılmaması gerektiğini söylediğini söylüyorlar. Hatta yakın zamanda da yanında bir eski Anayasa Mahkemesi başkanı ve eski bir Bakan alıp açıklama yapacak.”

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2018, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER