Erdoğan: Akıllı olanlar Türkiye'yi terk etti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. 3 Kasın 2002 seçimlerini hatırlatan Erdoğan Şimdi önümüzde yeni bir imtihan var. 2019 seçimleri ülkemiz ve partimiz için en az 3 Kasım seçimleri kadar kritik bir dönüm noktası olacaktır'' dedi. FETÖ davalarına de değinen Erdoğan "Akıllı olanlar Türkiye'yi terk etti" dedi.

Erdoğan: Akıllı olanlar Türkiye'yi terk etti
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan “3 Kasım seçimleri yeni bir dönemin miladı olmuştur” dedi.

FETÖ davalarına değinen Erdoğan “Akıllı olanlar Türkiye’yi terk etti, gitti. Aklı yetmeyenler tuzağa düştü” dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları ise şöyle;

YERLİ OTOMOBİLDE TARİHİ BİR ADIM TANIKLIK ETTİK: Önümüzdeki yıl hem turist sayısı hem turizm geliri bakımından çok daha iyi bir dönem olacaktır. Perşembe günü ise tarihi bir adıma şahitlik ettik. Türkiye’nin otomobili. Bu projeyi hayata geçirecek girişim grubunda yer alan 5 babayiğidi tanıttık. Bu tür yüksek teknolojiye dayalı projelerin kendi sektörleri ile birlikte çok geniş alanda etkiye yol açtıklarını biliyoruz.  Toplu açılış töreni vesilesi ile ülkemizin kendi alanında en önemli tesislerinden olan 2 jeotermal elektrik santralini de ülkemize kazandırdık. Gümrük ve Ticaret Bakanlığımız dün itibarıyla ihracat ve ithalatçılarımıza rahatlık sağlayacak sistemi devreye soktu. Bu sistemle gümrükteki eşyaların nerede oldu, hangi işlemlerin yapılacağı gibi bilgilerin tamamı cep telefonundan görülebilecek. Geçmişte çok kötü bir nama sahip olan gümrüklerimizi aldığımız önlemlerle derleyip toparlamıştık. Zaman faktörünün, rekabetin en önemli unsurlarından biri haline geldiği bu dönemde bu sistem çok kolaylık sağlayacak.

ÖNÜMÜZDE YENİ BİR İMTİHAN VAR: Bu vesileyle kuruluşumuzdan bugüne partimizde görev almış tüm arkadaşlarımı şükranla yad ediyor, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 3 Kasım seçimleri yeni bir dönemin miladı olmuştur. Krizlerin, koalisyonların, kavgaların, vesayetin artık dönem itibariyle sona erdiği 1990’ları Allah’ın izniyle milletimize bir daha yaşatmayacağız. Kaynakları yıllarca çarpık bir düzen arasında insafsızca sömürülen milletimiz kendi iktidarıyla bir devrime imza attı.

BOŞUNA HAYKIRMADIK: Bizler çocuklarınızı bunların okullarından alın diye meydanlarda haykırdığımız zaman boşuna haykırmadık. Bunların bankasına paralarınızı yatırmayın dediğimiz  zaman boşuna haykırmadık. O zaman parasını çekip almayanlar şimdi yanımıza gelip, “Biz bunları bilerek yapmadık”. Hepsini bilerek yaptınız. Arabanızı sattınız, dairenizi sattınız yatırdınız. Kusura bakmayın. Atı alan Üsküdar’ı geçti. Bunların hepsi biliniyor. Akıllı olanlar Türkiye’yi terk etti, gitti. Aklı yetmeyenler tuzağa düştü.  “Bilmiyorduk” diyorlar. Hepsi hikaye. Neyi nasıl götürdükleri, silahlı kuvvetlerimizde, polisimizde nasıl örgütlendikleri ortada. Şimdi ise artık tamamen temizlenme döneminin içindeyiz. Yargı ile birlikte hukukun kuralları neyi gerektiriyorsa bunu sonuna kadar yapıp yolumuza devam edeceğiz. Devlet mekanizmasını bunlardan arındıracağız. Bu arındırma, temizleme olmadan devlet mekanizmamız rahat çalışamayacaktır. / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2017, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER