Hakkari Barosu Başkanı Av. Ergün Canan'dan bayram mesajı

Hakkari Barosu Başkanı Avukat Ergün Canan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hakkari Barosu Başkanı Av. Ergün Canan'dan bayram mesajı

Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Hakkari Baro Başkanı Av. Ergün Canan, mesajında, şu ifadelere yer verdi: 

"Değerli yurttaşlarımız, sevgili meslektaşlarımız.

Manevi olarak huzur, paylaşma, kardeşlik içinde geçirdiğimiz bir ay’ın sonunda; bayramları özüne uygun olarak yaşamanın hepimizin ortak dileği olduğuna inanıyorum. Bu inançla Ramazan bayramının çatışmanın, kırgınlıkların, gözyaşının yerini barışa ve adalete bıraktığı ortak bir uzlaşıya vesile olmasını diliyorum.

Hakkâri Barosu olarak savaşlara, çatışmalara, şiddete, adaletsizliklere yol açan her türlü hukuksuzluğa her şeyden önce insan olduğumuz için artık yeter diyoruz. Aynı göğün altında eşit, mutlu, barış içinde yaşamak varken, nereden ve kimden gelirse gelsin şiddete, adaletsizliğe hayır diyoruz. Ortak vicdani temelde, aydınlık bir geleceği inşa edebilmek ve bayramları yaşanılabilir kılmak hepimizin ortak sorumluluğu ile gerçekleşebilir.

Bu duygularla bütün meslektaşlarımızın ve yurttaşlarımızın Ramazan Bayramını can-ı gönülden kutluyorum. Bu bayramı hep birlikte hoşgörü, sağlık, mutluluk ve barış içinde geçirmeyi ümit ediyorum. Daha birçok bayrama hep birlikte huzur ve esenlik içinde kavuşmanızı diliyorum."

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2022, 20:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER