HDP'li adaylardan Şemdinli Haber'e anlamlı ziyaret

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari Milletvekili adayları Nihat Akdoğan, Abdullah Zeydan ve beraberinde bulunan partililer Şemdinli Haber Sitesi'ni ziyaret ettiler.

HDP'li adaylardan Şemdinli Haber'e anlamlı ziyaret
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari Milletvekili adayları Nihat Akdoğan, Abdullah Zeydan, Şemdinli Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muharrem Tekin ve beraberinde bulunan partililer Şemdinli Haber Sitesi'ni ziyaret ettiler.

Şemdinli Haber Sitesi imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Azer Demir tarafından karşılanan HDP'li adaylar ve bareberindekiler burada bir süre sohbet etti. HDP Hakkari Milletvekili Adayı Nihat Akdoğan ve Abdullah Zeydan, Hakkari bölgesinde yerel medyanın öncü olmasına dikkat çekerek, internet yayıncılığın yaygın olmasının sevindirici olduğunu kaydetti.

Şemdinli Haber Sitesi genel yayın yönetmeni Azer Demir ise, bölgede zor şartlar altında gazetecilik yaptıklarını kaydederek, bölgede yerel medya ve internet haberciliği ile bölge halkına hizmet vermeye çalıştıklarını kaydetti. 


Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2015, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER