İkinci ses kaydı Reuters'te!

Reuters haber ajansı bu sabah saatlerinde geçtiği haberde dün gece Youtube'ta yayınlandığı belirterek bir ses kaydının içeriğini anlattı. Ajans Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği belirtilen bu görüşmeyi ve önceki ses kaydını teyit edemediğini de bildirdi.

İkinci ses kaydı Reuters'te!
 Başbakan Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ve oğlundan bir iş anlaşması kapsamında belli bir miktarda parayı almamasını söylediği ikinci bir ses kaydı dün akşam You Tube üzerinden yayınlandı.

 

Erdoğan, Pazartesi akşamı kendisi ile oğluna ait olduğu iddia edilen ve yolsuzluk operasyonunun başladığı 17 Aralık günü geçen ve oğlundan evde bulunan yüksek tutardaki paranın dağıtılmasını istediği ses kayıtlarını "montaj ve haince bir saldırı" olarak nitelemişti.

Haramzadeler adı altındaki bir hesaptan dün akşam yayınlanan kayıtta Erdoğan olduğu iddia edilen kişi, "Sakın alma, Bize ne söz verdiyse onu getirecekse getirsin, getirmeyecekse, gerek yok. Başkaları getiriyor, o niye getiremiyor? Bunlar ne zannediyorlar bu işi, ama şimdi düşüyorlar, kucağımıza düşecekler, merak etme" diye konuşuyor.

 

Reuters Pazartesi akşamı ve dün akşam yayınlanan ses kayıtlarının gerçek olup olmadığını teyit edemedi.

 

Üst düzey bir hükümet yetkilisi dün akşam, "Yayımlanan kayıtların gerçek olup olmadığını kontrol edeceğiz, şimdilik bir açıklama planlamıyoruz" dedi. (Reuters)

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2014, 07:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER