Maçoğlu ailesinde iki korona pozitif daha

Korona virüsü tedavisi gören Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun eşi Gülistan Maçoğlu ile kızı Ezgi İmran Maçoğlu'nun da Covid-19 testleri pozitif çıktı.

Maçoğlu ailesinde iki korona pozitif daha
 22 Haziran’da boğaz ağrısı ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye giden Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu’nun tedavisine evinde devam edilirken, ailesinin de testleri pozitif çıktı.

Tunceli İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Çağdaş Özdemir, “22 Haziran 2020 tarihinde hastanemize başvuran Tunceli Belediye Başkanı Sayın Fatih Mehmet Maçoğlu’nun tedavisi hastanemizde Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda tamamlamış olup, tedavisinin devamını evinde sürdürecektir. Şikayetlerinde gerileme olan hastamızın takipleri hekimlerimiz tarafından yapılacaktır. Maçoğlu ailesinin karantina süreci devam etmektedir. Pandemi süresince vatandaşlarımızın maskesiz sokağa çıkmamasını ve sosyal mesafe kurallarına tam olarak uyum göstermelerinin önemini bir kez daha hatırlatmak isteriz” dedi.

Maçoğlu’nun eşi Gülistan Maçoğlu ile kızı Ezgi İmran Maçoğlu’nun da yapılan testlerinin pozitif çıktığı ancak genel durumlarının iyi olduğu öğrenildi. / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2020, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER