Mesrur Barzani: Kürdistan’ın zaferi kesindir!

Kürdistan Bölge Genel Güvenlik Ajansı Müsteşarı Mesrur Barzani, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda ''Söz veriyoruz; tüm gücümüzle Kürdistan'ı ve kahraman şehitlerimizin uğruna kendilerini feda ederek şehit düştüğü değerleri koruyacağız'' dedi.

Mesrur Barzani: Kürdistan’ın zaferi kesindir!
Kürdistan Bölge Genel Güvenlik Ajansı Müsteşarı Mesrur Barzani, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda ”Söz veriyoruz; tüm gücümüzle Kürdistan’ı ve kahraman şehitlerimizin uğruna kendilerini feda ederek şehit düştüğü değerleri koruyacağız” dedi. 

Kürdistan Bölge Genel Güvenlik Ajansı Müsteşarı Mesrur Barzani, yeni yıl dolayısıyla yazılı bir kutlama mesaj yayımladı. 

Tüm Kürdistan halkının, ”teröre karşı mücadelede” yaşamını yitirenlerin ailelerinin, yaralıların ve Peşmergelerin yeni yılını kutlayan Barzani, ”Peşmerge’nin yaklaşık beş aydır, tüm dünya adına teröre karşı kahramanca savaştığı ve düşmanı yenilgiye uğrattığı bir dönemde yeni yılı karşılıyoruz. Kürdistan halına söz veriyoruz; tüm gücümüzle Kürdistan’ı ve kahraman şehitlerimizin uğruna kendilerini feda ederek şehit düştüğü değerleri koruyacağız” ifadelerini kullandı. 

Mesajının devamında, yaşanan tüm zorluklara karşı Kürd halkına gösterdiği direniş için teşekkür eden Barzani, ”Sizi temin ederim ki, Kürdistan’ın zaferi kesindir. Güçlü bir inanç ve kararlılıkla geleceğe doğru yürüyoruz” dedi. 
Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2015, 18:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER