Özgecan Aslan, Özgecan Arslan 3 zanlıya müebbet

Özgecan Aslan’ın öldürülmesiyle ilgili yargılanan sanıklar Ahmet Suphi Altındöken, babası Necmettin Altındöken, arkadaşı Fatih Gökçe’ye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Özgecan Aslan, Özgecan Arslan 3 zanlıya müebbet

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın katledilmesi ve cinsel saldırıya uğraması ile ilgili görülen davanın karar duruşmasında sonuç açıklandı. Sanıklar Ahmet Suphi Altındöken, babası Necmettin Altındöken, arkadaşı Fatih Gökçe’ye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Özgecan Aslan’ın öldürülmesi ile ilgili görülen davada Ahmet Suphi Altındöken, babası Necmettin Altındöken ve Fatih Gökçe “canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmek, bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla öldürmek”  ve “nitelikli cinsel saldırı” suçlarından yargılanıyor.

Fatih Gökçe kendisi ile ilgili tecavüz ifadelerine “Ben öyle şerefsizlik yapacak biri değilim. Özge benim bacım” diyerek cevap vermişti.

Suphi Altındöken ise “Olay medyaya yansımasaydı, bu kadar büyümezdi” diyerek kendini savunmuştu.

Savcı son duruşmada verdiği mütalaasında, Fatih Gökçe ve Necmettin Altındöken’in mevcut deliller göz önüne alınarak savunmalarına itibar edilmeyeceğini ifade etti ve indirimler uygulanmadan 3 sanık için de ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemişti.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER