Ramazan Fırat'ın ülkücüler tarafından öldürüldüğü iddia edildi

Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz MYO öğrencisi Ramazan Fırat’ın aynı evi paylaştığı ve Ülkü Ocakları ile bağlantılı olduğu belirtilen öğrenciler tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

Ramazan Fırat'ın ülkücüler tarafından öldürüldüğü iddia edildi

Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu Elektronik Bölümü öğrencisi Ramazan Fırat’ın aynı evi paylaştığı ve Ülkü Ocakları ile bağlantılı olduğu belirtilen öğrenciler tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

28 Şubat günü Fırat’ın öldürülmesiyle ilgili aynı evde kalan M.K, E.K ve adı öğrenilmeyen bir öğrenci gözaltına alındı. Bir kişinin ise arandığı belirtildi.

Fırat’ın cenazesi, otopsi işleminden sonra Adıyaman’a bağlı Bölükyayla Beldesi’nde bulunan evine getirilerek Bölükyayla Camii’nde kılınan namazın ardından belde mezarlığına defnedildi.

Fırat’ın dayısı Mehmet Fırat, yeğeninin kimliğinden dolayı öldürüldüğünü söylediği belirtildi. Fırat, “Yeğenim Ramazan’ın ülkücü gençlik tarafından işkence edilerek katledilmesi Ege Üniversitesi’nde yaşanan olaylarda öldürülen Fırat Çakıroğlu davası ile bağlantılıdır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER