Seferi Yılmaz lisesi öğrencileriyle bir araya geldi!

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde Şemdinli Belediye Eş Başkan Adayı Seferi Yılmaz Şemdinli Sabri Özel Anadolu Lisesi ile Şemdinli İMKB Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Seferi Yılmaz  lisesi öğrencileriyle  bir araya geldi!

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER 


Şemdinli Belediye Eş Başkan Adayı Seferi Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında Şemdinli Belediyesi Bünyesi'ndeki Guldexwîn Kültür Merkezi'nde Şemdinli Sabri Özel Anadolu Lisesi ile Şemdinli İMKB Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.
 


Şemdinli Belediye Eş Başkan Adayı Seferi Yılmaz, burada öğrencilerin sorunlarını dinlerken, öğrenciler de Eş Başkan Adayı Seferi Yılmaz'a ilçe ve eğitim hakkında bazı taleplerde bulundu. Öğrencilerin taleplerini tek tek kaydeden Yılmaz, öğrencilerin taleplerini karşılamak için çalışmalarını hızlandıracaklarını kaydetti.
 


Lise öğrencileriyle yaptığı toplantının oldukça güzel ve olumlu geçtiğini kaydeden Şemdinli Belediye Eş Başkan Adayı Seferi Yılmaz; "burada gençlerimiz ile bir araya gelmek istedik. Onların sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini dinlemek istedik. Gençlerimiz bizim için büyük önem arz etmektedir. Burada gençlerimiz için özellikle eğitimleri için birçok eğitim, sosyal ve sportif projelerimiz bulunmaktadır. Projelerimizi hayata geçirmek için çalışmalarımızı hızlandıracağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2014, 18:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER