Şemdinli'de 13 yaşındaki Ahmet Türkoğlu kayboldu

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne 20 kilometre uzaklıkta bulunan Güzelkonak Yatılı Bölge Ortaokulunda okuyan 8. Sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Ahmet Türkoğlu'ndan 2 gündür haber alınamıyor.

Şemdinli'de 13 yaşındaki Ahmet Türkoğlu kayboldu
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli İlçesi'ne bağlı Öveç Köyü'nün Derya Mezrası'nda yaşayan ve yatılı olarak Şemdinli- Yüksekova karayolu üzerinde bulunan Güzelkonak Yatılı Bölge Ortaokulu'nda okuyan 8'inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Ahmet Türkoğlu, 2 gün önce okuldan aldığı izinle evine gitti. Dün tekrar okula giden Türkoğlu ilk derse girdikten sonra ortadan kayboldu. Türkoğlu'nun akşam kaldığı yurda da gelmediğini gören okul öğretmenleri hareket geçti.

Sabah ailesini arayan okul yönetimi Tükoğlu'nun evde olup olmadığını sordu. Ailesi çocuklarının evde olmadığını belirtirken, öğretmenler ve Türkoğlu ailesi hemen durumu jandarma ve emniyete bildirdi.

İlçe merkezinden belediye haparlöründen kayıp anonsları yapılırken, güvenlik güçleri, kayıp çocuğun ailesi ve yakınları, Türkoğlu'nun bulunması için ilçe merkezinde ve çevre köylerde arama çalışması başlattı.


Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2014, 23:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER