Şemdinli'de halı yıkama fabrikası açıldı

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi'nde "Navşar Halı Yıkama fabrikası" isimli iş yeri düzenlenen törenle açıldı.

 Şemdinli'de halı yıkama fabrikası açıldı

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli'de Moda Mahallesi'nde bulunan Keyfi Apartman'ın alt katında "Navşar Halı Yıkama Fabrikası"  isimli iş yeri, düzenlenen açılış töreniyle hizmete açıldı.

Açılıştan önce Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muharrem Tekin, "Genç girişimci kardeşime bu hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da ilçemize daha büyük hizmetlerini esirgemeyeceğini umut ediyorum. Bu iş yerinin de kendisine hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, bol kazanç ve bereket getirmesini diliyorum" dedi.

Tekin'in konuşmasından sonra iş yerinin açılış kurdelesini HDP İlçe Eş Başkanı Azade Arıcı kesti. Kesilen kurdelenin ardından halı yıkama için getirilen makineler iş yeri açılışına gelenlere tanıtıldı.

4 kişinin istihdam edildiği iş yeri sahibi Abidin Keyfi, Şemdinli halkına kaliteli iyi bir hizmet vermeye çalışacaklarını belirterek iş yeri açılışına katılan herkese teşekkür etti.

Keyfi, 'Navşar Halı Yıkama' olarak kimyasal maddenin insan ve çevre sağlığı açısından ne kadar zararlı olduğunu biliyoruz. Bu yüzden müşterilerimize profesyonel çözümler sunuyoruz. Halılarınızda oluşan kirler, tozlar ve lekelerle başedip yorulmayın diye biz varız.Halılarınızı en ince ayrıntısına kadar yıkıyoruz ve tertemiz halılarınızı ayaklarınızın altına seriyoruz" dedi.

İş yerinin açılışına HDP-DBP ilçe yöneticileri, AKP ilçe yöneticileri, Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı.





Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2015, 10:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
ismet
ismet - 9 yıl Önce

Hayirli ugurlu olsun guzel olmus

ramo
ramo - 9 yıl Önce

Yav helal olsun şimdiye kadar araba yıkama makinalariyla yıkanınca yıkama biliyorduk ne kadar cahil misiz bu oyaniklarin elinde allah kabul etmesin

SIRADAKİ HABER