Tekin: Tekirdağ'dan bile partime oy kazandıracağım için mutluyum

HDP'den Tekirdağ 6.sıradan aday gösterilen Kişisel Gelişim Uzmanı Lokman Tekin teşekkür ederek, 'Tekirdağ'dan bile partime oy kazandıracağım için mutluyum' dedi.

Tekin: Tekirdağ'dan bile partime oy kazandıracağım için mutluyum
7 Haziran 2015 seçimleri için Halkların Demokratik Partisi’nden aday adayı oldum. Tercihim, İsyan Kenti Colemérg ve Wan´a Rengin idi. Ama Tekirdağ’dan aday gösterildim. Bunun, şahsım için bir kazanım olduğunu düşünüyorum. Tekirdağ'dan bile partime oy kazandıracağım için mutluyum.


Halkların Demokratik Partisi, seçime Kobané direniş ruhuyla girecektir ve tarihine, misyonuna yakışır bir zaferle seçimden çıkacaktır. Bu zafer, Türkiye’nin demokratikleşmesi adına dev bir adım olacaktır. Bu zafer, bu topraklarda barışın sonsuza kadar yeşermesi anlamına gelecektir. Bu zafer, halkların birlik ruhu ve kardeşliği anlamına gelecektir.

Bu kardeşlik ve demokrasi ruhu, Hakkari’de olduğu kadar Tekirdağ’da da yeşerecektir. Hakkari’de nasıl çalışmaya konsantre olduysam, Tekirdağ’da ve Türkiye’nin her tarafında aynı mücadeleyi sonuna kadar göstereceğim.

Bu inançla aday adayı oldum ve bu inançla çalışacağım.

Bu inancımı destekleyen, beni cesaretlendiren ve demokrasi sevdası için çalışacak olan herkesi yanımda görmek çok güzel. Bu vesileyle başta ailem olmak üzere, tüm Hakkari ve Van halkına, Türkiye’nin her yerinden destek veren dostlara, yerel basınımıza (özellikle şemdinlihaber.com, yüksekovagüncel.com, gazetevan.com, şehrivanhaber.com) teşekkür ederim.

Gelecekte çok güzel işler başaracağız. Buna inanıyorum ve bütün irademle bunun için çaba göstereceğim.

Bu başarı için herkes, her yerde Halkların Demokratik Partisi için çaba göstermeli. Herkesin yapabileceği bir şeyler mutlaka vardır.

Hakkari ve Van adayları şahsında, bütün adaylarımıza ve partimize üstün başarılar diliyorum.

Bütün dünya, 8 Haziran 2015 sabahı, bu topraklarda demokrasi sevdalılarının ne kadar büyük bir aile olduğunu görecektir. O günü büyük bir heyecanla bekliyorum.

Yaşasın Yeni Yaşam…

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2015, 20:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüsnü AKBAŞ
Hüsnü AKBAŞ - 9 yıl Önce

sana yakışan budur nerede olursan olister tekirdağ ister hakkari farketmez hep senin yanındayız çünkü biz hdp liyiz biz akp+daiş li değiliz.

cengiz çiftçi
cengiz çiftçi - 9 yıl Önce

Tebrik ederim hocam başarılar dilerim

Ozan Akbaş
Ozan Akbaş - 9 yıl Önce

Seni Hakkari'de görmek çok güzel olurdu fakat demokrasi için savaşıyorsak neresi olursa olsun mücadelemize devam edeceğiz.Hep yanında olacağız.O yüzündeki gülüşlerin hiç solmasın güzel insan can-ı gönülden başarılar diliyorum...

SIRADAKİ HABER