Şemdinli'de kadınlara eğitim programı düzenlendi

Şemdinli Belediyesi bünyesinde hizmet veren Nujin Kadın Yaşam Merkezi, kadınlara 'meme kanseri bilinçlendirme ayı' kapsamında eğitim verdi.

Şemdinli'de kadınlara eğitim programı düzenlendi
ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli Belediyesi bünyesinde hizmet veren Nujin Kadın Yaşam Merkezi'nin kadınlara yönelik etkinlikleri sürüyor. Etkinli kapsamında 'meme kanseri' bilinçlendirme ayı' kapsamında eğitim verildi. Nujin Kadın Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen programda, Şemdinli Devlet Hastane'sinde görevli Uzm. Psk. Hasibe Tekşan, eğitim verdi.

Tekşan'ın verdiği eğitimde; anne, baba ve çocuk iletişimi, aile içi şiddet, çocuk istismarı, mahremiyet eğitimi, bebek yetiştirme ve emzirme, çocuklarda tuvalet eğitimi konularında bilgiler verildi.

Düzenlenen programa kadınların katılım sayısının daha da arttığı ifade edilirken, Nujin Kadın Yaşam Merkezi Sorumlusu Zin Öpengin, "Kadınların bilinç düzeylerinin artması ve topluma yararlı bireyler haline gelinmesi için eğitimlerin her hafta düzenli bir şekilde devam edecek. Kadınlara her konuda destek sunmak için hazır bulunacağız." dedi.

Program; psikodrama etkinliği, ikramlar ve canlı müzik şöleni ile son buldu.



Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2018, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER