Şemdinli'de Satranç Turnuvası Düzenlenecek

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde Şemdinli'de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile gençlik merkezi işbirliğiyle satranç turnuvası düzenlenecek.

Şemdinli'de Satranç Turnuvası Düzenlenecek
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli Halk Eğitim Merkezi ile Şemdinli Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek olan ödüllü satranç turnuvasına 14 yaş üzeri herkesin katılabileceği belirtildi. Şemdinli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Arif Yılmaz; " Şemdinli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ile Şemdinli Gençlik Merkezi işbirliğiyle burada 14 yaş üzeri herkesin katılabileceği satranç turnuvasını düzenliyoruz. Müsabakada yer almak isteyenler en geç 8 Mayıs Perşembe gününe kadar Şemdinli Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile Şemdinli Gençlik Merkezi'ne başvuruda bulunabilirler" dedi.

Yılmaz, " turnuvamızın startı 10 ve 11 Mayıs 2014 Cumartesi - Pazar günü Şemdinli Gençlik Merkezi çok amaçlı salonda düzenlenecek. Şemdinli Halk Eğitim Merkezi personelleri ile Gençlik Merkezimiz bünyesinde çalışan arkadaşlarımız satranç turnuvası duyurularını çevre okullarını tek tek dolaşarak hem broşür şeklinde hem de sözlü olarak anlatarak katılımcılarımızı bilgilendirdiler. Ödüllü turnuvamıza şimdiden ilgi ve alaka gösterilmeye başlandı. Şimdiden bütün katılımcılara başarılar dilerim" dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2014, 23:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER