Tarkan: Söylemeden edemeyeceğim, milletimiz bunu hak etmiyor

Tarkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında yetkilileri eleştirerek, "İhmalkarlığın bedelini bu millet yine canıyla ödedi. Milletimiz bunu hak etmiyor" dedi.

Tarkan: Söylemeden edemeyeceğim, milletimiz bunu hak etmiyor

Tarkan, Maraş’taki depremlerin ardından üzüntüsünü dile getirerek, yetkilileri eleştirdi. "İhmalkârlığın bedelini bu millet yine canıyla ödedi" diyen sanatçı, binlerce insanın ölümünden sorumlu olanların değil, yardıma koşanların ateşe verildiğini ifade etti. 

Sanatçı, Twitter hesabından yayınladığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Yaşanılan deprem felaketini ben de herkes gibi büyük üzüntü ve gözyaşlarımla izledim, izliyorum.

Biliyorum çok kez altı çizildi ama ben de söylemeden edemeyeceğim. Deprem ülkesi olan memleketimizde yetkili merciler, bilim insanlarının uyarılarına kulak verseydi ve gerekli önlemler önceden alınsaydı depremin verdiği tahribat bu boyutta yaşanmayacaktı. İhmalkarlığın bedelini bu millet yine canıyla ödedi.

Milletçe içimiz yanarken, herkes tek yürek olmuşken, arama kurtarma ekipleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaş günlerdir canla başla umutların sönmemesi için mücadele ederken, yetkililerden kimse samimi bir üzüntüyle elini kalbine, vicdanına koyup kabul etmiyor bu sonucun hatalarını, ihmalkarlığını. Aksine binlerce insanın ölümünden sorumlu olanlar değil yardıma koşanlar ateşe veriliyor. İnanılır gibi değil...

Çok yazık... Milletimiz bunu hak etmiyor." / DUVAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER