Urfa Otogarı'nda DAİŞ üyesi 3 çete yakalandı

Urfa Otogarı’nda şüpheli hareketleri üzerine halk tarafından polise ihbar edilen biri Alman, biri Filistinli olmak üzere yabancı uyruklu 3 kişi gözaltına alındı.

Urfa Otogarı'nda DAİŞ üyesi 3 çete yakalandı
Urfa Otogarı’nda şüpheli hareketleri üzerine halk tarafından polise ihbar edilen biri Alman, biri Filistinli olmak üzere yabancı uyruklu 3 kişi gözaltına alındı. DAİŞ’e katılmak için Urfa’ya geldikleri öğrenilen üç kişi gözaltına alınırken, fotoğraflara yansıyan rahat tavırları dikkat çekti.


Karayolu ile Urfa’ya gelen biri Alman, biri Filistinli olmak üzere yabancı uyruklu 3 kişi Urfa otogarında şüpheli hareketleri üzerine halk tarafından polise ihbar edildi. Polisin otogarda kimliğini ve çantasını kontrol ettiği şahısların üzerinden sargı bezi, siyah bandaj gibi malzemeler çıktı.

HAKLARINDA İŞLEM YAPILMADI

Akçakale sınırından DAİŞ çetelerine katılacakları öğrenilen şahıslar polis tarafından Urfa Yabancılar Şubesi’ne götürüldü. Hakkında herhangi bir işlem yapılmayan 3 kişinin burada tutulduğu ve sınır dışı edileceği bildirildi.

URFA’YI ÜS YAPTIKLARI İDDİASI DOĞRULANIYOR

Öte yandan Urfa Otogarı’nda fotoğraflanan 3 kişinin rahat tavırları dikkat çekti. Daha öncede birçok kaynak Urfa’nın Kobane’ye giden çeteciler için üs olarak kullanıldığını duyurmuştu.

Öte yandan daha önce de Akçakale ve Ceylanpınar sınırından DAİŞ’e katılmak isteyen 11 kişi yakalanmıştı. / Firatnews

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2014, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER