Vali Gül: Türkiye'deki cezaların yarısı Gaziantep'te yazıldı

Gaziantep Valisi'nden 'koronaya karşı sert tedbir uygulayın' diyen takipçisine yanıt: "Türkiye'deki cezaların yarısı Gaziantep'te yazıldı..."

Vali Gül: Türkiye'deki cezaların yarısı Gaziantep'te yazıldı
Gaziantep’te halkın korona virüsü nedeniyle alınan tedbirlere uymadığını belirterek şikayetçi olan takipçisine Vali Davut Gül’den, “Türkiye’deki toplam cezaların yarısını Gaziantep’te yazdık” yanıtı geldi.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Twitter’da kendisine, “Sayın valim Allahınızı severseniz lütfen sert tedbirler uygulayın 50 gündür evden sadece ekmek ve manav için çıkıyoruz başka türlü bu zor durumdan çıkamayız bizim evde kalmamız bir şeye yaramıyor diğer insanlar gezdiği sürece sokakta” diye seslenen Ahmet Akça isimli takipçiye, “Türkiye’de toplam yazılan cezanın yarısını Gaziantep’te yazdık! Sizlere büyük iş düşüyor; bu paraları öderken çok büyük sıkıntı çekeceksiniz, lütfen çevremizdeki insanları uyaralım…” diye yanıt verdi.

Gaziantep Valiliği’nin Twitter hesabından 14 Mayıs günü yapılan açıklamada, korona tedbirleri kapsamında ilde bugüne kadar emniyet ve jandarma tarafından 998 iş yeri ve 92 bin 714 kişiye toplamda 144.3 Milyon lira para cezası kesildiği açıklanmıştı.  / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2020, 18:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER