Van ve Kayseri’de iş cinayeti

Saray'da yürütülen sondaj çalışması sırasında elektrik tellerinin kopması sonucu Mahmut Akgündüz isimli işçi yaşamını yitirdi. Kayseri’de ise 16 yaşındaki Abdullah Şeker isimli çocuk çalıştığı inşaatın 8’inci katından düşerek yaşamını yitirdi.

Van ve Kayseri’de iş cinayeti
 Van’ın Saray ilçesinde yürütülen sondaj çalışması sırasında elektrik tellerinin kopması sonucu Mahmut Akgündüz isimli işçi yaşamını yitirdi. Kayseri’de ise 16 yaşındaki Abdullah Şeker isimli çocuk çalıştığı inşaatın 8’inci katından düşerek yaşamını yitirdi.

VAN

Van'ın Saray ilçesine bağlı Sırımlı mahallesinde özel bir şirket tarafından yapılan sondaj çalışmaları sırasında meydana gelen kaza, ölüme sebebiyet verdi. Sondaj çalışmasında kullanılan kepçenin kazara kopardığı elektrik telleri Mahmut Akgündüz (20) adlı işçiye çarptı. Akıma kapılan Akgündüz, ağır yaralandı.

Hemen Özalp Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Akgündüz, ancak henüz hastaneye ulaşamadan yolda yaşamını yitirdi.

Akgündüz cenazesi ulaştırıldığı Özalp Devlet Hastanesi'nden otopsi yapılmak buradan da Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaşanan olayla ilgili ise soruşturma başlatıldı.

KAYSERİ

Lise öğrencisi Abdullah Şeker isimli çocuk da okulların tatil olması ile birlikte aile bütçesine katkı sağlamak için çalıştığı inşaatın 8’inci katından düşerek yaşamını yitirdi.

Şeker’in çalıştığı inşaatın 8. katında dengesini kaybederek düştü.

İşçiler tarafından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Şeker, yaşamını yitirdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2015, 19:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER