Zete yayına devam edecek: 'Geri döndük'

Türkiye’nin ilk tablet gazetesi olan zete.com, yayınına devam edeceğini açıkladı. Açıklamada, “1 Haziran’da üzülerek durdurduğumuz yayınımıza, bağımsız çizgimize sahip çıkan bir yayıncı kuruluş sayesinde geri dönüyoruz” denildi.

Zete yayına devam edecek: 'Geri döndük'

Geçtiğimiz günlerde yayınını durdurduğunu açıklayan Türkiye’nin ilk tablet gazetesi olan zete.com, yayınına devam edeceğini açıkladı.

Sitede “Geri Döndük” başlığıyla yapılan açıklamada, “zete.com’un bağımsız çizgisinin korunması ve devamlılığının sağlanmasını önemseyen yayıncı kuruluş Lift Content Factory’nin attığı adımla geri dönüldüğü” duyuruldu.

Açıklamada yayına ilişkin şu bilgiler aktarıldı:

“Zete.com, Campaign, Autocar, FourFourTwo, Stuff ve Junior by Campaign yayıncısı Lift Content Factory’nin bünyesinde, bugüne kadar savunduğu objektif gazetecilik değerlerini ve duruşunu koruyarak yoluna devam edecek.

“Alabildiğine kirlenen ve kutuplaşan medya ortamında bu değerleri 5,5 yıl boyunca hiç taviz vermeden, ısrarla savunan zete.com’un yayınını durdurmasını, haber alma hakkı açısından önemli bir kayıp olarak niteleyen ve üzüntülerini sosyal medya aracılığıyla paylaşan okurlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2016, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER