Kılıçdaroğlu: Doğrulamadım... İnce: Cezalandırın!

'Saray'a giden CHP'li' iddialarıyla gündeme gelen Muharrem İnce, CHP yönetiminin "parti içindeki iftiracıyı bulup cezalandırması" gerektiğini söyledi. Kılıçdaroğlu ise, Beştepe'de yapıldığı iddia edilen görüşmeyi doğrulamadığını sadece partisini karıştırmak için böyle bir iddianın ortaya atılmış olabileceği ihtimalini değerlendirerek 'doğrudur' dediğini söyledi.

Kılıçdaroğlu: Doğrulamadım... İnce: Cezalandırın!

CHP’li Muharrem İnce’nin Beştepe Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddialarıyla ilgili tartışmalar sürerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Hürriyet gazetesine yaptığı açıklamada, “Bu süreçte hiç kimse, açıklamaları ile saraya hizmet eder hale gelmemelidir” dedi. CHP Genel Başkanı, “Saray’a giden bir CHP’li olduğunu doğruladığı” şeklindeki haberler içinse, “Partiyi karıştırmanın Erdoğan’ın amaçlarından biri olduğunu söyledim. ‘Doğrudur’ dedim. Gidenlere dair bir bilgim varmış gibi çarpıtılmak isteniyor” dedi.

Bugün bir yeni açıklama da Muharrem İnce’den geldi. İnce Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Bu olay sonunda bana iftira atıldığı, kumpas kurulduğu bütün gerçekliğiyle ortadadır” ifadelerini kullandı.

‘O KİŞİYİ BULMAZLARSA…’

Cumhurbaşkanı adaylığı döneminde 107 miting yaptığını söyleyen İnce, bu süreç içerisinde medyada haber olmadığını ancak süren bu tartışmalardan dolayı basının kendisini ‘pek sevdiğini’ söyledi. İnce dün kendi köyünde basına yaptığı açıklamaların ardından bugün de Twitter hesabından açıklamalarda bulundu: “Şimdi CHP yönetiminin yapması gereken partimizin içindeki o iftiracıyı bulup cezalandırmasıdır. O kişiyi bulmazlarsa aynı iftira ile kendileri karşılaştıklarında şaşırmasınlar. Cumhurbaşkanlığı kampanyasında 107 miting yaptım. Yandaş medyada tek satır haber olmadım. Bugün yandaş medya beni pek sever oldu. Geçmişte beni yazmayarak, bugünse yazarak bana zarar vermeye devam ediyor. Yandaş medya senden gelecek rahmet Allah’tan gelsin.” / DUVAR

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2019, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER