Şemdinli'de 'Annemle Kostüm Tasarlıyorum' defilesi yoğun ilgi gördü

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Şemdinli 23 Nisan Anaokulu tarafından "Annemle Kostüm Tasarlıyorum" defile ile sergi yapıldı. Defile ve sergi yoğun ilgi gördü.

Şemdinli'de 'Annemle Kostüm Tasarlıyorum' defilesi yoğun ilgi gördü
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli 23 Nisan Anaokulu "Annemle Kostüm Tasarlıyorum" projesi kapsamında öğrenci ve annelerinin atık malzemelerden hazırlamış oldukları kostümlerden oluşan defile yaptı. Defile davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Defile sonrası öğrencilerin yıl içerisinde bireysel ve grup etkinlikleriyle oluşturdukları metaryaller de sergilendi.

23 Nisan Anaokulu Müdürü Emine Başak;  Şemdinli'de temiz çevre bilincinin oluşması için farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini kaydederek, böyle bir etkinliği hazırladıklarını belirti. Başak, defile ve sergide emeği geçen öğretmenlere, öğrenci velileri ile çalışanlara teşekkür etti.

Etkinliğe; İlçe Kaymakamı Yakup Güven, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Rafet Kılıç, Belediye Başkanı Tahir Saklı, AK Parti İlçe Başkanı Fahri Şakar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihat İnan, İlçe Emniyet Müdürü Murat Evren, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

 
Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2020, 18:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER