AKP'li vekilden yaralı Kürkçü için 'orak-çekiç'li paylaşım

AK Parti milletvekili Ali Şahin, Meclis’te yaralanan HDP milletvekili Kürkçü’nün yaralı fotoğrafını paylaşarak “Orak, çekiç başa iş de açıyormuş” diye yazdı.

AKP'li vekilden yaralı Kürkçü için 'orak-çekiç'li paylaşım

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antep milletvekili Ali Şahin, Meclis’te yaralanan Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekili Ertuğrul Kürkçü’nün yaralı fotoğrafını paylaşarak “Orak, çekiç başa iş de açıyormuş” diye yazdı.

AK Parti Antep milletvekili Ali Şahin aynı zamanda AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı, AB Uyum Komisyonu’nda yer alıyor.

Şahin, twitter hesabında kendisini “İnil Hukmu İlla Lillah -AK Parti Gaziantep Milletvekili” olarak tanıtıyor.

Beş milletvekili yaralandı

İç Güvenlik Yasası’nın görüşüldüğü TBMM Genel Kurulu’ndaki kapalı oturumda dün gece AK Parti’li milletvekilleri ile muhalefet milletvekilleri arasında çıkan kavgada beş milletvekili yaralandı.

Kavgada HDP milletvekili Ertuğrul Kürkçü, CHP milletvekilleri Musa Çam, Aykut Erdoğdu, Refik Eryılmaz, Mahmut Tanal yaralandı.

CHP’li Çam ile Eryılmaz’ın ambulansa Başkent Hastanesine götürüldüğü belirtildi. Vekillerin sağlık durumları iyi.

Kürkçü: Demir iskemleleri bize vurdular

HDP milletvekili Ertuğrul Kürkçü başından yaralandı. Kürkçü daha sonra yaptığı açıklamada HDP milletvekili Sabahat Tuncel’e atılan yumruğu engellemeye çalışırken darbe aldığını söyledi.

Kürkçü “Meclis çanını bir muhalefet vekilinin kafasında gördüm. Tokmakla, çanla saldırdılar ve demir iskemleleri bize vurdular”.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2015, 21:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER