Celal ve Sabri Özel Kardeşlerden Şemdinli ve Derecik İlçesi'nde Bin 500 aileye gıda yardımı

Celal ve Sabri Özel Kardeşlerden Şemdinli ve Derecik İlçesi'nde Bin 500 aileye gıda yardımı

Hakkari'nin Şemdinlili ş adamları Celal ve Sabri Özel, Şemdinli ve Derecik ilçesinde yaşayan dar gelirli Bin 500 aileye gıda yardımında bulundu.

Şemdinlili iş adamları Celal ve Sabri Özel kardeşler, Şemdinli ve Derecik ilçelerinde yaşayan dar gelirli aileleri unutmadı. Her yıl Şemdinli ve Derecik ilçelerinde yaşayan dar gelirli ailelere yardımda bulunan Özel kardeşler, bu yıl da ilçe merkezleri ile köy ve mezralarda yaşayan dar gelirli bin 500 aileye gıda yardımında bulundu. İlçe kaymakamlıkları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın da destekleri ile tespit edilen dar gelirli ailelere Özel kardeşler tarafından gönderilen gıda kolileri, muhtarlar tarafından teslim alındı. 

Özel kardeşlere teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı Lokman Bilmez, "Özel kardeşler gerek eğitime, gerek sağlığa ve gerekse de dar gelirli ailelere destek sağlamaya önem veriyorlar. Ramazan aylarında dar gelirli ailelerimize ayrı yardımda bulunuyorlar. Dışarıda üniversite eğitimlerini sürdüren dar gelirli ailelerin çocuklarına burs yardımı yapıyorlar. Bugün de ilçemizde bin 500 aileye gıda yardımında bulundular. Muhtarlarımız ve ilçemiz adına hayırsever iş insanlarımız Celal Özel ve Sabri Özel'e ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

YORUM EKLE
YORUMLAR
İslam Oruc
İslam Oruc - 2 yıl Önce

Allah razı olsun Allah kabul etsin gerçekten sayın Sabri Özel ve Celal özel ,e zenginlik yakışıyor Allah bin katını versin çok zengin gördük bırak yardım etmeyi kendileri bile yemeye kıyamıyor lar sayın Sabri Özel ve Celal özel bildim bileli hep farkir e yardım etmiş öğrencilere yardım etmişler Allah bin defa razı olsun saygılarımı sunuyorum özel ailesine.

Şemdinli
Şemdinli - 2 yıl Önce

Emeği geçen herkese teşekkürler Allah razı olsun kazançları bol bereketleri çoğalmak dileğiyle hoşçaka

Muhtarlık adına
Muhtarlık adına - 2 yıl Önce

Şükranlarımızı sunarız Allah tuttuğunuzu altın etsin uzak diyarlardan gelip halkınızı unutmadınız desteklediniz bu krizde bir erzak gıda yardımı çok isabetli idi devamı bol ola

Mehmet
Mehmet - 2 yıl Önce

Çok sağolsunlar Allah razı olsun

İhtiyaç sahibi
İhtiyaç sahibi - 2 yıl Önce

Her sene düzenlenen ve düzenli olarak dağıtılan gelenekselleşen bu güzel davranış ve yardımlar hayır Sever iş Adamı Sabri ÖZEL Ve ÖZEL Ailesine minnettardırız . Bu yardımlaşma ve dayanışma birlikteliği güçlendirdiği gibi insanların alım gücün azalması enflasyonun yükselmesi bölgede ki geçim sıkıntısına yardımcı olmaktadır çevre civarında ki işadamlara örnek teşkil etmektedir

SIRADAKİ HABER