HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş oyunu kullandı

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Sultanbeyli'de Mevlana Ortaokulu'nda 1114 No'lu sandıkta oy kullandı. "Elimizdeki zarfları kendimiz için sandığa atmıyoruz" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş oyunu kullandı

Oy kullandıktan sonra açıklama yapan Demirtaş, "Herkes vicdanı kanaatince, kendi iradesi çerçevesinde oylarını sandığa atacak. İnşallah akşam sandıklar açıldığında Türkiye'nin iç barışına, demokrasisine katkı sunacak sonuç çıkacak. yeni ve özgür yaşama uyanmış olacağız diye umuyorum. 

“DEMOKRATİK YARIŞ YAPTIK DURUMUNDA DEĞİLİZ”

Demokratik yarış yaptık durumda değiliz. Tüm haksızlıklara, hukuksuzluklara rağmen biz umudu büyütmeye çalıştık. Daha sandıklar açılmadan bunu kazandığımıza inanıyorum. Seçim sonuçları elbette ki hayırlı sonuca dönüşürse umutlarımız kalıcı hale gelir. Elimizdeki zarfları kendimiz için sandığa atmıyoruz. Sandıktan yarınlarımız çıkacak. Her şeye olumsuzluklara rağmen başaracağımıza hep birlikte özgür yarınları yaratacağımıza inanıyoruz.

“SONUÇLAR NE OLURSA OLSUN…”

 Sonuçlar ne olursa olsun tüm ülkemiz için hayırlı olsun. Kimsenin ötekileştirilmediği, yabancı hissetmediği. anayasaya vesile olsun seçimler.

“SANDIK GÖREVLİLERİNDEN RİCA EDİYORUM”

Sandık görevlilerinden rica ediyorum. Bu oylar bin bir emekle sandığa atıyor. Herkes duyarlı davransın. Sandığa hangi zarf atılmışsa o yansısın istiyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin, Allah utandırmasın" dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2015, 20:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER