Mardin Midyat ve Dargeçit ilçelerinde 2 kişi öldürüldü

Mardin Midyat ve Dargeçit ilçelerinde 2 kişi öldürüldü

 Mardin Midyat ve Dargeçit ilçelerinde 2 kişi öldürüldü
Mardin'in Midyat ilçesinde iki aile arasında yaşanan kavgada bir kişi öldürülürken, Dargeçit ilçesinde ise 56 yaşındaki Kürşat Metin, kimliği belirsiz kişi yada kişeler tarafından bıçaklanarak öldürüldü. 

Alınan bilgilere göre, Midyat ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi'nde Akıncı ve Bülbül aileleri arasında henüz belirlenemeyen nedenle başlayan tartışma kısa sürede bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Kavgada bıçakla yaralanan Mehmet Nuri Akıncı (20) ile annesi Şükrüye Akıncı (45) 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Midyat Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ancak Mehmet Nuri Akıncı tüm çabalara rağmen kurtarılmadı. Şükrüye Akıncı ise Mardin Devlet Hastanesine sevk edildi. Olayda anne ve oğlunu bıçakladığı belirtilen zanlının polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi.


Öte yandan Dargeçit ilçesinde de bıçaklı saldırıya uğrayan bir kişi yaşamını yitirdi. 


Bahçebaşı Mahallesindeki bir markette alışveriş yaptıktan sonra çıkan Kürşat Metin (56) henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Metin, kaldırıldığı Midyat Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

 
Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2015, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER