Şemdinli Belediyesi'nden Altınsu Köyü'ne Kanalizasyon Desteği

Şemdinli Belediyesi, Altınsu Köyü'nün Meydan mahallesi ile Karşıyaka mahallesinin de bir kısmını kapsayan kanalizasyon yapım çalışmalarında sona geldi. 

Şemdinli Belediyesi'nden Altınsu Köyü'ne Kanalizasyon Desteği

Şemdinli Belediyesi, ilçe merkezinden yaklaşık 2 kilometre mesafede bulunan Altınsu Köyü'nün kanalizasyon sorununun çözülmesi için harekete geçti. İlçe Özel İdaresi tarafından yapılan ve Meydan mahallesinde tamamlanan kanalizasyon, buradaki mahalle sakinlerini rahatsız etmeye başladı. Kanalizasyondan yayan kötü kokular üzerine Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı'ya durumu bildiren mahalle sakinleri, Başkan Saklı'dan kanalizasyon sorununun çözüleceği sözünü aldı. Başkan Saklı, Altınsu Köyü kanalizasyonu ile ilçe merkezine bağlı Karşıyaka mahallesininde bir kısmı olmak üzere 2 Bin 500 metre kanalizasyon döşeme çalışmalarını başlattı. 

Kanalizasyon çalışmaları ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan Başkan Saklı, "İlçe Özel İdaresi tarafından daha önce ilçemizin hemen bitişiğinde bulunan Altınsu Köyü'ne ait kanalizasyon çalışmaları başlatıldı. Çalışmalar Meydan mahallesinde tamamlandı. Mahalle sakinlerinin de talepleri üzerine bizlerin de girişimlerimiz sonucu Altınsu Köyü'nün Meydan mahallesinde tamamlanan kanalizasyonu hem köy hem de şehir dışına taşıma çalışmalarına başladık. İki haftalık kısa bir çalışmanın ardından Altınsu Köyü Meydan mahallesinden başlattığımız ve Karşıyaka mahallemizin de bir kısmını kapsayan kanalizasyon çalışmalarında sona geldik. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla mahalle sakinleri de rahat nefes alacaklar. Hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2022, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER