Şemdinli Devlet Hastanesi'nden personeline veda

Şemdinli Devlet Hastanesi’nde 18 yıl hizmet veren hastane personeli Şevket Demir, emekli oldu. Demir’in onuruna veda yemeği verildi.

Şemdinli Devlet Hastanesi'nden personeline veda
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli Devlet Hastanesi'nde düzenlenen veda yemeğine hastane Başhekimi Murat Yavuz, Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Sefer Akdeniz, Sağlık Bakım Müdürü Emin Çelik ve Hastane personelleri katıldı. 


Veda yemeğinde kısa bir konuşma yapan Şemdinli Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Yavuz, "18 senedir sağlık camiasında hizmet verdiğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Kendisiyle tanışalı kısa bir süre oldu ama özverili, itinalı ve dürüst duruşuyla hepimizin Şevket Abisi oldu. Tekrar kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Duygusal bir ortamda gerçekleşen veda yemeği sonrasında kısa bir konuşma yapan Şevket Demir, arkadaşlarından ayrılmanın hüznünü yaşarken hastane çalışanlarından helallik istedi.

Demir, "Başhekimimizin söylediği gibi epeydir beraber çalışıyoruz. Hepinizin hakkı var bende. Hepiniz hakkınızı helal edin. Bana göstermiş olduğunuz saygı ve sevgiden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Daha önce çeşitli kurumlarda 17 yıl görev yapan Şevket Demir, 1998 yılında Şemdinli Devlet Hastanesine atandı. 18 yıl aralıksız hastanede görev yapan ve 35 yıllık memurluk hayatında başarılı çalınmasının yanı sıra saygın kişiliği ve güler yüzlülüğü herkesin Şevket Abisi oldu.

Veda yemeğinden sonra hastane personelleri tarafından seslendirilen şarkılarla doyasıya eğlendi.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2015, 11:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
ARİF
ARİF - 9 yıl Önce

darisi bülent kiliçin başina

Pınar:)Sultan..
Pınar:)Sultan.. - 9 yıl Önce

Bundan sonraki hayatın sana sağlık huzur mutluluk getirir inşallah. Emekli olabilirsin ama bizim gözümüzde hep gençsin. Canım amcamız:)

SIRADAKİ HABER