Şemdinli Orman İşletme Müdürlüğü 100 Geçici İşçi Alacak

Toplum Yararına Programlar kapsamında; Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü ile Orman Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokol çerçevesinde Şemdinli'de 6 ay süreli 100 işçi alınacak.

Şemdinli Orman İşletme Müdürlüğü 100 Geçici İşçi Alacak
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Toplum Yararına Programlar kapsamında; Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü ile Orman Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokol çerçevesinde Şemdinli'de 100 işçi alınacaktır. Şemdinli genelinde ormanlarda fidan üretimi, fidan dikimi ve bakımı, ormanların rehabilitasyonu, erozyon kontrolü, ormanların geliştirilmesi ve genişletilmesi işlerinde istihdam edilmek üzere, 2015 yılı içerisinde 6 ay süreli 100 işçi çalıştırılacaktır.

Başvurular, 17.03.2015 ile 25.03.2015 tarihleri arasında Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne, ilçelerdeki hizmet noktalarına veya internet üzerinden www.iskur.gov.tr adresine yapılacaktır.

ARANAN ŞARTLAR

En az 18 yaşını tamamlamış olmaları; herhangi bir öğretim kurumunda öğrenci olmamaları (açıköğretim öğrencileri hariç); emekli, malul, dul ve yetim aylığı almamaları; Kamudan herhangi bir ad altında maaş vb. gelirlerinin olmamaları ve Orman Genel Müdürlüğü’nün herhangi bir biriminde son 1(bir) yıl içinde çalışmamış olmaları gerekmektedir.

ALINACAK İŞÇİLERİN % 80 KURA % 20 LİSTE USULÜ İLE ALINACAK

Toplum Yararına Programlar kapsamında Şemdinli'de alınacak 100 işçinin % 80 noter huzurunda çekilecek kura ile % 20 ise listelerin seçim usulü ile alınacağı kaydedildi. 
 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2015, 18:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
yagmur soydan
yagmur soydan - 9 yıl Önce

peki ne zaman kuray çekilecek bilgi lütfen

SIRADAKİ HABER