DBP Şemdinli İlçe Başkanlığı Yeni Binasına Taşındı

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Şemdinlii İlçe Başkanlığı yeni adresine taşındı.

DBP Şemdinli İlçe Başkanlığı Yeni Binasına Taşındı

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Şemdinli İlçe Başkanlığı, cumhuriyet caddesi Şemdinli Ziraat bankası karşısında bulunan parti binasını merkez Umut Kitap Evi yanında bulunan 5 katlı yeni adresine taşıdı. Yeni binanın açılışı, partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış öncesi kısa bir açıklamada bulunan Demokratik Bölgeler Partisi Hakkari İl Eşbaşkanı Musa Çiftçi; “burada bulunan yoldaşlarımız bilir daha önce burada ilk defa parti açılışı yaptığımız yer küçük bir yerdi. Ama bugün alanlar binalar bize yetmiyor. Çalıştığımız alanlar genişledi. Diliyoruz bu açılışını yapacağımız parti binası demokratik, özgürlükçü bir yaşamın adımı olur” dedi.

 

DBP parti binası açılışına DBP Hakkari İl Eşbaşkanı Musa Çiftçi, DBP PM Üyesi Şahabettin Sırma   DBP İlçe Eşbaşkanları Davut Evin, Şirin Kaya, HDP İlçe Eşbaşkanları Galip Geylani, Azade Arıcı, Şemdinli Belediyesi Eşbaşkanları Seferi Yılmaz, Nahide Yıldız, HDP Hakkari Milletvekili Aday Adayları Felem Aker, Lokman Tekin, Şükrü Kaya, Dilşad Öpengin, ŞESSO Başkanı Muharrem Tekin, STK temsilcileri Barış Anneleri, merkez ve köy muhtarları, ilçe esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Açılışın ardından davetliler DBP binasını gezdi ve ikramda bulunuldu.



Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2015, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER