HDP'li Nihat Akdoğan'dan Şemdinli esnafına ziyaret

HDP'li milletvekili adaylarının seçim çalışmalarını sürerken, HDP Hakkari Milletvekili adayı Nihat Akdoğan Şemdinli halkı ve ilçe esnafını ziyaret etti.

HDP'li Nihat Akdoğan'dan Şemdinli esnafına ziyaret

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER 

HDP Hakkari Milletvekili Adayı Nihat Akdoğan seçim çalışmaları kapsamında Şemdinli ilçesini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında ilçe halkı ve esnaflarla bir araya gelen Akdoğan burada vatandaşların ve esnafların sıkıntılarını dinledi. İlçe esnafını tek tek gezen Akdoğan hem seçimin önemine vurgu yaptı hem de HDP'ye destek istedi. Akdoğan'ın ilçe ziyaretine Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Şemdinli İlçe Eşbaşkanı Davut Evin, Halkların Demokratik Partisi (HDP) İlçe Eşbaşkanı Azade Arıcı, Şemdinli Belediyesi Eşbaşkanı Seferi Yılmaz ve partililer eşlik etti.

YPG’li Çelik’in babasından Akdoğan’a sıcak karşılama

Seçim çalışmaları kapsamında Şemdinli ilçesine gelen HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, Kobani’de yaşamını yitiren Şemdinli’nin Tütünlü (Evliya) Köyü nüfusuna kayıtlı YPG’li Nejat Çelik’in babası tarafından da sıcak karşılandı. HDP’li Akdoğan ile bir süre sohbet eden YPG’li Çelik’in babası HDP’ye başarı dileklerinde bulundu.

HDP Hakkari Milletvekili Adayı Nihat Akdoğan’ın esnaf ziyaret ettiği sırada MHP Şemdinli Eski İlçe Başkanı Sabri Gündoğan yanına gelerek bir süre sohbet etti.  Akdoğan ve Gündoğan arasında sıcak sohbet yaşandı. MHP Eski İlçe Başkanı Sabri Gündoğan daha sonra HDP’li Akdoğan’a başarı dileklerinden bulunarak yanlarından ayrıldı.

Akdoğan’ın Şemdinli’de seçim çalışmaları sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER