Özgecan Aslan cinayeti iddianamesi kabul edildi

Tarsus’ta öldürülen Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame kabul edildi.

Özgecan Aslan cinayeti iddianamesi kabul edildi

Mersin’in Tarsus ilçesinde öldürülen Özgecan Aslan cinayeti ile ilgili olarak Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame, sunulduğu Tarsus 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Başlatılan soruşturma sonucu hazırlanan iddianame, 9 Nisan’da mahkemeye sunulmuştu.

İddianamede, cinayetin sanıkları Suphi Altındöken, Fatih Gökçe ve baba Necmettin Altındöken hakkında “Canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürmek” ve “Cinsel saldırıya teşebbüs etmek” suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteniyor.

Ne olmuştu?

Mersin’in Tarsus İlçesi’nde Mersin’in Tarsus ilçesinde 11 Şubat’ta kaybolan ve 13 Şubat’ta cesedi bulunan Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi Özgecan Aslan’ın cansız bedeni Çamalan Köyü yakınındaki dere yatağında yanmış halde bulunmuştu.

Aslan’ın öldürülmesiyle ilgili olarak, Suphi ve babası Necmettin Altındöken ile Fatih Gökçe tutuklandı.

Üç kişi Aslan’ı bıçaklayarak öldürdüklerini, cesedini benzin dökerek yaktıklarını, ardından da Çamalan Köyü Alman Mezarlığı yakınındaki Cin Deresi yatağına attıklarını itiraf etti.

Aslan’ın Mersin’de düzenlenen cenazesinde kadınlar tabutunu omuzlarda taşımıştı.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2015, 19:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER