Yüksekdağ: Sonuçlar kesinleşmeden kimse sandıkları terketmesin

HDP Eş Genel Başkanı ve HDP Van Milletvekili adayı Figen Yüksekdağ Van’da oyunu kullandı. Yüksekdağ, “Bugün bu sandıklarda Türkiye’nin demokrasisi ve yeni yaşam inancı çıkacaktır” dedi.

Yüksekdağ: Sonuçlar kesinleşmeden kimse sandıkları terketmesin

HDP Eş Genel Başkanı ve HDP Van Milletvekili adayı Figen Yüksekdağ, İpekyolu ilçesinde bulunan Zaferler İlkokulu 1178 nolu sandıkta oy kullandı.

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Hatice Çoban, Bekir Kaya, HDP Milletvekili adayı Yurdusev Özsökmenler, HDP İl Eşbaşkanı Veysi Dilekçi ile çok sayıda DBP, HDP yöneticisi eşlik etti.

Burada konuşan Yüksekdağ, seçim süresi boyunca oldukça zor yollardan geçerek sandıkların başına geldiklerini belirterek, onca zorluklara rağmen HDP’nin en iyi sonucu çıkaracağını söyleyerek, “Siyasi iktidar sürekli bu sandıklara ulaşmamızı, ulaşılamaz hale getirmek istedi. Bu zorluğu çıkaranların yenilgileri bu sandıklarda çıkacak. Bizlere karşı sürekli anti demokratik bir hücum gerçekleştirdiler. Biz demokratik duruşumuzu her zaman koruduk. Bugün bu sandıklarda Türkiye’nin demokrasisi ve yeni yaşam inancı çıkacak. Van, bölge ve Türkiye halkları, demokrasiyi ve yeni bir yaşamı hak ediyor. İnanıyorum ki, 7 Haziran seçimleri yeni bir geleceğin kapısını açacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2015, 19:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER