Şemdinli Halk Eğitim Merkezi'nden Yıl Sonu Sergisi

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde Şemdinli eğitim Merkezi 2013-2014 eğitim öğretim yılı sene sonu sergisi açıldı.

Şemdinli Halk Eğitim Merkezi'nden Yıl Sonu Sergisi
Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli Halk Eğitim Merkezi'ndeki sergi açılışına Şemdinli Kaymakamı Adem Ünal, askeri yetkililer, kurum amirleri, eğitmenler, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şemdinli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Arif Yılmaz; "Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce merkezde açtığımız kursların çalışmalarını bugün burada sergiliyoruz. Halk Eğitim Müdürlüğünce merkezde açılan ve 14 usta öğreticimiz ile 120 kursiyerimizin çeşitli dallarda yaptıkları 6 aylık çalışmaların sonucudur. Usta öğreticilerimiz ile kursiyerlerimiz tarafından yapılan ürünler alıcı bulması halinde satışa sunulacaktır. Bu sergimiz yaklaşık 4 gün burada davetlilere açık olacaktır" dedi.


Soma faciası resimlere işlendi

Şemdinli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce yıl sonu sergisi yanında ilçe merkezinde ve çevre köylerde eğitim veren öğretmenler tarafından yapılan kara kalem, yağlı boya çalışmaları sergilendi. Resim sergisinde ilçenin tarihi yerlere ait resimlerin olmasının yanı sıra 301 kişinin hayatını kaybettiği Soma faciasının resimleri de çizilerek davetlilerin beğenisine sunuldu. 
 
Sergiye katılan davetlilere soğuk, sıcak içeceklerin yanında tatlı ikramında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2014, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER