Şemdinli'de Okul Ziyaretleri

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde Şemdinli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Okullarımızı Ziyaret Ediyoruz" programı kapsamında sınır köylerdeki ilköğretim okulları ziyaret edildi.

Şemdinli'de Okul Ziyaretleri

Azer DEMİR / ŞEMDİNLİ HABER

Şemdinli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Okullarımızı Ziyaret Ediyoruz" programı kapsamında Irak sınırında bulunan ilköğretim okulları ziyaret edilerek öğretmen ve öğrencilerin sorunları yerinde tespit edildi. Şemdinli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Reşat Demirtaş ve Rehber Öğretmeni Seyfi Duyan tarafından ‘Okullarımızı Geziyoruz’ programı kapsamında Irak sınırındaki Mordağ İlkokulu, Aralık İlkokulu ve Suçıktı İlkokulu ziyaret edildi.


Burada öğrenciler ile tek tek ilgilenen şube müdürü Reşat Demirdaş ve rehber öğretmeni Seyfi Duyan, öğrencilerin kitap okuma çabalarının yanı sıra matematik problemlerini de sorarak kısa değerlendirmede bulundu.


İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Reşat Demirtaş ve rehber öğretmeni Seyfi Duyan okul ziyaretleri sonrası ilçeye döndü.


"Okullarımızı Ziyaret Ediyoruz" programı hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Çelik; "Okullarımızı Ziyaret Ediyoruz" programı kapsamında Şemdinli ilçemizdeki bütün okulları ziyaret ederek hem öğretmenlerimizin, hem öğrencilerimizin hem de velilerimizin sorunlarını yerinde dinleyeceğiz. "Okullarımızı Ziyaret Ediyoruz" programı kapsamında fırsat buldukça haftada iki gün köy ve mezra okullarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz. Ziyaretimiz kapsamında bizlere bir rehber öğretmenimiz de eşlik ediyor. Rehber öğretmenimiz özellikle köy ve mezra okullarında eğitim gören ve okuma zorluğu yaşayan öğrencilerimizle bire bir ilgileniyor. Okul ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER