Nehir'i bulana 50 bin TL ödül

Van'ın Gürpınar İlçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde 16 gün önce evinin önünde oynarken bir anda kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'dan hala haber alınamazken, ailesi Nehir'i bulana ve ondan bir haber getirene 50 bin TL ödül vereceğini söyledi.

Nehir'i bulana 50 bin TL ödül
Gürpınar'a 40 kilometre uzaklıktaki Kırkgeçit Mahallesi'nde 16 gün önce evinin önünde oynarken ortadan kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan günlerce asker, AFAD ve UMKE ekipleri tarafından arazide arandı. Jandarmanın kriminal laboratuvarı birçok örnek alarak değerlendirmesini yaparken, Nehir'e de hala ulaşılamadı. Tüm çabalara rağmen Nehir'den hiç bir haber alamayan aile Nehir'i bulanı parayla ödüllendireceklerini açıkladı.

"CEKETİMİ SATARIM"

Kızının para için kaçırılmış olabileceği üzerinde durduğunu belirten baba Erkan Aslan, Nehir için her şeyini verebileceğini söyledi. Aslan, "Aile büyüklerimizle oturup bunu konuştuk. Ben neye mal olursa olsun kızımın bulunmasını istiyorum. Son çare olarak kızımın bulunması için para teklif etmeyi uygun gördüm. Çünkü bizim köyümüze yabancı insanlar seyyar satıcılar gelir giderlerdi. Bunlar kızımı para için kaçırmış olabilir. Bu parayı her şartta bulurum. Arazilerim ve koyunlarım var. Bunlar yetmezse ceketimi satar 50 bin TL'yi bir araya getirir kendilerine veririm. Tek umudum bu kaldı" dedi.
Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2014, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER